85 Vizualizari

16 oct., 2016 la 11:11 am

TripAdvisor nu mai vinde destinații cu ANIMALE folosite drept ATRACȚII TURISTICE!

sursa foto - http://www.dolphinworld.org

Unul dintre cele mai mari site-uri de călătorie, TripAdvisor, a luat o decizie extraordinară în ceea ce priveşte destinaţiile de călătorie: nu mai vinde bilete către locurile în care principalele atracţii turistice sunt reprezentate de… animalele. Spre exemplu, către destinațiile promovate pentru înotul alături de delfini, călăritul elefanţilor şi/sau unde este posibil mângâiatul tigrilor… Site-ul de călătorie consideră toate aceste activități extrem de abuzive faţă de necuvântătoare. Și, în consecinţă, compania nu le va mai permite clienţilor să achiziţioneze bilete care să le permită să ia parte la astfel de activităţi.

”Noua politică TripAdvisor şi eforturile educaţionale au fost construite astfel încât să protejeze sănătatea şi siguranţa animalelor, în special în locurile în care legea este prea permisivă”, a declarat, potrivit Bored Panda, Stephen Kaufer, CEO TripAdvisor. Totodată, TripAdvisor îşi propune să celebreze destinaţiile şi atracţiile pionieri în asigurarea bunăstării animalelor.

TripAdvisor promite să ajusteze politica de rezervări complet până în 2017, schimbările începând chiar de acum. TripAdvisor şi partenerii lor, agenţia Viator, lansează şi o campanie educaţională ce are scopul de a răspândi informaţii despre bunăstarea animalelor. Până la începutul lui 2017, utilizatorii vor putea vedea iconiţe în formă de lăbuţă de animal în dreptul atracţiilor ce includ animale, alături de informaţii oferite de grupurile care susţin protejarea animalelor.

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

X