231 Vizualizari

08 Aug, 2016 la 9:47 am

Trei pui de leu alb s-au nascut la Gradina Zoologica din Tbilisi

Priviti cat de dragalasi sunt!!!

Gradina Zoologica din Tbilisi a salutat nasterea, zilele trecute, a trei pui de leu alb, dupa cum anunta un mesaj postat pe pagina sa de Facebook, alaturi de mai multe poze cu nou-nascutii.

Potrivit unui comunicat de presa, acestia sunt primii membri care se adauga familiei de feline a Gradinii Zoologice dupa ce, in luna iunie a anului trecut, o viitura devastatoare a omorat majoritatea animalelor si a distrus partea de jos a parcului.

Gradina Zoologica a anuntat prin intermediul Facebook ca leoaica africana, Cleopatra, si cei trei pui ai sai nou-nascuti sunt sanatosi.

„In prezent, nou-nascutii sunt tinuti intr-o cusca inchisa, departe de public, pentru a se putea adapta la mediu. Mama lor ii va lasa cel mai probabil afara in zilele urmatoare, astfel incat toata lumea sa aiba sansa sa ii vada”, se precizeaza in anunt.lei 2

Puii nu au primit inca nume, deoarece ingrijitorii asteapta inca sa le fie determinat sexul.

Alaturi de familia de lei albi, atractia principala a Gradinii Zoologice din Tbilisi este hipopotamul Begi, care si-a dobandit faima internationala atunci cand a cutreierat strazile centrale ale orasului Tbilisi, dupa ce viitura de anul trecut i-a inundat cusca.

Ti-a placut articolul? Aboneaza-te la newsletter-ul AnimalZoo

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*