2680 Vizualizari

09 Mai, 2017 la 1:10 pm

Toată lumea întorcea capul după Chippi. Momentul a devenit viral

O poveste adevărată și cu multă încărcătură emoțională rar întâlnită

Toată lumea întorcea capul după Chippi. Momentul a devenit viral

Câine mai bine dresat ca Chippi nu ai mai văzut prea curând! Proprietara unui câine a reuşit să-și dreseze animalul de companie atât de bine, încât acesta știe să arate că nu mai are apă în castron.

Dresajul este o parte deosebit de importantă din conviețuirea câinilor cu familia sa adoptivă, dar și baza ce face diferența între un animal sălbatic și unul domestic. Foarte important, dresajul animalului preferat de companie începe de la stăpân. Asta presupune cunoaștere, răbdare și atenție maximă din partea iubitorilor de animale.

Dacă dorești ca patrupedul tău să te asculte și să execute comenzile pe care tu i le dai, este suficient să-i arăți cât de mult îl iubești, iar el va face ce i se cere, ba chiar mai mult.

  • Acest lucru s-a întâmplat și cu o iubitoare de animale pe care noi am întâlnit-o în acest weekend la târgul dedicat animalelor de companie de la Romexpo. La prima oră, Chippi și stăpâna ei se îndreptau către pavilionul unde mii de iubitori de animale veneau la cel mai mare eveniment dedicat vietăților. Toată lumea întorcea capul după Chippi, ea ducea în gură un coș spectaculos cu flori.

Proprietara și-a dorit toată copilăria un cățel, iar când a devenit adult a mers în târg și și-a cumpărat un cățel.

„Mi-am dorit toată copilăria un câine. Din păcate părinții amânau momentul din diverse motive, când am devenit adult nu mi l-am luat din primul salariu, dar m-am dus în târg hotărâtă să-mi i-au un câine. Chippi m-a ales pe mine, nu eu pe ea. Dintre toți cățeii, ea a fost prima care a întors capul spre mine. Dar când am luat-o în brațe fața mea era umedă, nu de la ploaie, ci de  la pupicii ei. Erau pupicii pe care i-am luat gratis.

Pentru că toate pungile care le prindea le rupea în bucăți foarte mici, încet, încet am dezvățat-o de acest obicei prost. Pentru o bobiță făce orice pentru că este foarte mâncăcioasă. Execută comenzile de bază, târâș, culcat, știe să dea lăbuța. Știe să arate că nu mai are apă în castron și atinge o sticlă de apă. Nu le consider comenzi, eu spun că este un câine inteligent, pentru mine este un prieten adevărat. Aproape tot ce știe am învățat-o eu, dar mai sunt o mulțime de lucruri care le face fără ca cineva să o învețe.

Mai mult, am să vă spun o poveste adevărată și cu multă încărcătură emoțională. Într-o zi, când ne plimbam, copilul unei doamne plângea, s-a dus lângă copil și efectiv a atins mâna copilului cu botul, iar copilul a tăcut. De 11 ani, Chippi îmi face fiecare zi fericită”, a povestit proprietara cățelușei, în exclusivitate, pentr Animal Zoo.

 

ANIMAL ZOO VĂ RECOMANDĂ:

Rasă de câine iubitoare de copii. El este cel mai atașat câine pentru micuțul tău

Rasă de câine iubitoare de copii. El este cel mai atașat câine pentru micuțul tău
EXCLUSIV! Dana Săvuică: “Am zis să facem un moment mai special și să-l însurăm…”
EXCLUSIV! Dana Săvuică: “Am zis să facem un moment mai special și să-l însurăm…”

 

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*