523 Vizualizari

24 Aug, 2016 la 1:14 pm

Tey va fi dat GRATUIT unui iubitor de animale

sursa foto - http://radioiasi.ro

Tey, Malinois-ul belgian mascul de 1 an deținut de IPJ Neamț, dresat pentru a deveni câine pentru patrulare/intervenție, dar care nu a dovedit aptitudini în acest sens, va fi donat unui iubitor de animale.

”Cu ocazia evaluării aptitudinilor pentru dresaj, Comisia de specialitate a Centrului Chinologic Sibiu a constatat la acest exemplar manifestari de frică accentuată a câinelui față de stimuli externi. În ceea ce privește reacția față de persoane ce se manifestă agresiv, câinele prezintă reacții evidente de retragere.

Întrucât Tey nu are personalitatea potrivită pentru a deveni „câine de intervenție”, IPJ Neamț a decis, după mai multe licitații eșuate, să îl ofere GRATUIT unei persoane care îi poate oferi un cămin”, anunță ziarpiatranemt.ro.

Eventualele solicitări se vor adresa INSPECTORATULUI DE POLIŢIE AL JUDEŢULUI NEAMȚ, la adresa de mai jos, până în data de 26.08.2016, ora 13.,00,  după vizionarea prealabilă a cățelului la sediul Poliției Municipiului Roman din str. Bogdan Dragoș nr.16.

Solicitanti vor trebui sa faca dovada ca au afinități pentru creșterea animalelor și că dețin condiții de adăpostire, creștere și îngrijire a câinelui.

Adresa unităţii deţinătoare : INSPECTORATUL DE POLIŢIE AL JUDEŢULUI NEAMȚ

Localitate: Piatra Neamț
Strada: Eroilor nr. 16
Persoană de legătură : Inspector principal de politie CRETU EMIL
Telefon fix 0233 – 207000, interior 20244


Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*