1308 Vizualizari

09 Mai, 2013 la 4:22 pm

Supărăcioșii! Uite cine NU se bucură de primăvară!

 

Greu de crezut, dar sunt unele ființe necuvântătoare care pur și simplu sunt dezamăgite de creșterea gradelor în termometre. ”Adică 30 de grade în aprilie? Glumești?!”, a spus, morocănos, unul dintre ei. Hai să le aflăm motivele pentru care căldura le dă așa mari bătăi de cap! (M.M.)

 

Grumpy Cat aka Pisicuța Supărici

poza 2

>Mda, a venit primăvara. Deci mai mulți gândăcei pe care o să vreau să-i vânez, dar nu mă lasă omul meu. Cică îmi dau indigestie…

poza 3

>Oare omul meu când va înțelege că trebuie să facă ce-i spun eu, nu invers?

poza 4

 

>Dacă nu mă lăsați cu ieșitul la iarbă verde, eu plec de acasă!

poza 1

>Omul meu cu siguranță mă va ridica din pat dis de dimineață, când mi-e somnul mai dulce, în fiecare zi, să mă scoată la plimbare.

 

Pugul fashionist

poza 5

>N-am apucat să port decât o singură dată hăinuța asta! Nu se poate așa ceva! O ador și vreau să mă vadă toți cățeii cu ea. De ce a trebuit să vină căldura chiar acum?!?

 

Iepurașul de Paște

poza 6

>Adică eu am facut drumuri pe căldurile astea, m-am agitat să vin la fiecare dintre voi cu daruri, dar la mine nu vine nimeni! Păi e corect așa? O foaie de salată și un morcov… e așa mare deranj?!

 Pisica urecheată

poza 7

>Să-i spună cineva omului meu că sunt 30 de grade afară și că această căciulă cu care mă face de râs nu-și are rostul! Pentru asta, la el nu a venit nici Iepurașul de Paște și nici… Pisicuța de Paște.

 

Vidra bronzată

poza 8

>Schimbarea asta bruscă de anotimp mi-a dat un bronz de toată rușinea. Nu e uniform și toate fetele râd de mine și nici ciorba asta în care înot nu se poate numi piscină!

 

Micul Pekinez revoltat

poza 9

>Vreau înghețată!!! Vreau înghețată!!! Am schimbat deja trei tricouri! Stăpânii mei spun că nu am voie să stau în bătaia aerului condiționat, iar ei mănâncă înghețată fără mine. E bătaie de joc, vă spun!

 

Boxerul dezamăgit

poza 10

>Cum adică, mami, nu ieșim la prânz? Dar am fost foarte cuminte! Și ce dacă e soare puternic? Îmi pui șepcuța! Așa a zis domul veterinar, să nu ieșim la amiază? Urăsc vremea asta…

 

 

 

 

 

 

Ti-a placut articolul? Aboneaza-te la newsletter-ul AnimalZoo

Tags:

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

 

CITESTE SI