Sari la conținut
Home » STUDIU cu rezultate SOCANTE! Primul partener sexual din viata unei femei este tatal genetic al copiilor conceputi cu un alt barbat!

STUDIU cu rezultate SOCANTE! Primul partener sexual din viata unei femei este tatal genetic al copiilor conceputi cu un alt barbat!

Cercetatorii au demonstrat ca, o femeie pastreaza in corpul ei informatii genetice de la fiecare barbat cu care a avut raporturi intime.Primul partener sexual din viata unei femei devine, astfel, potrivit cercetatorilor din domeniul geneticii, tatal genetic al copiilor conceputi cu un alt barbat. Potrivit conceptului de telegonie, dovedit de biologul de origine franceza, Felix Le Dantec, indiferent de partenerul cu care o femeia alege sa ramana insarcinata, copilul va mosteni trasaturile fizice ale primului partener.Fiecare barbat va influenta dezvoltarea ADN-ului copilului.Animale cobai!Primele cercetari s-au realizat pe animale, de biologul Le Dantec. O iapa a fost imperecheata cu un mascul zebra. Fertilizarea nu a reusit deoarece cele doua specii au genomurile incompatibile. Ceea ce a surprins pe oamenii de stiinta a fost, ca puii nascuti prin imperecherea iepei cu un cal, au iesit cu blana vargata. Experimentul a fost primul pas facut de cercetatori in dovedirea teoriei telegoniei.In opinia cercetatorului francez, cromozomii asimileaza informatia genetica, cu ajutorul undelor trimise de atomi si alte formatiuni moleculare. Potrivit cercetarilor, spermatozoizii masculului zebra au ramas in corpul iepei, in memoria celulelor, sub forma de corpusculi ondulatorii. Cercetatorii sustin ca teoria este valabila si in cazul geneticii umane. In acest sens, geneticienii au explicat cazul copilului de culoare neagra, nascut din doi parinti albi. Responsabil de aceasta diferenta fizica este primul partener al mamei care era un barbat de culoare. Informatia ramasa in memoria celulelor a influentat structura genetica a ADN-ului bebelusului. De-a lungul timpului, biologii au mai gasit si alte explicatii ce vin in sprijinul fenomenului telegoniei. Potrivit cercetatorilor, secventa de ADN „allele” are capacitatea de a alcatui codul unei gene. Prin urmare, mai multe secvente „allele” vor oferi copilului informatia genetica pura. Cercetatorii care au studiat fenomenul telegoniei, au concluzionat ca orice informatie genetica ce ajunge in corpul viitoarei mame va contribui la zestrea genetica a copilului. Din aceasta cauza, multi copii se nasc cu diferite afectiuni, care nu se mostenesc de la parintii naturali.