5996 Vizualizari

13 sept., 2016 la 10:12 am

Știai că și pisica ta poate învața să-și facă nevoile la toaletă?

Cum să procedez?

 

Dacă doar ideea de a curața litiera de două ori pe zi te înspăimântă sau ai ajuns deja la nivelul la care a devenit o obișnuiță neplăcută, avem vești foarte bune pentru tine: Îți poți dresa felina să-și facă nevoile la toaletă, simplu și destul de rapid!

Adio mirosuri neplăcute, microbi plimbați pe lăbuțe prin casă și rutina de a ”pescui” excremente din nisipul pisicii! Acum există un sistem, conceput din câteva cercuri banale de plastic, care îți va dresa mâța să-și facă nevoile în vasul toaletei. Binențeles că, mai în glumă, mai în serios, vă veți întreba dacă va trage și apa. Ei, bine… Nu! Dar oricum…

Un  pas mic pentru pisici, un pas uriaș pentru stăpânii lor

Dispozitivul ”Litter Kwitter” a fost promovat în peste 40 de țări și e timpul să se afle de el și la noi! Sistemul său este unul simplu: primești trei cercuri de plastic, de dimensiuni diferite, care se montează pe vasul toaletei.

Primul pas, primul cerc

Se pune nisip în cerc și se plasează chiar lângă vasul toaletei. Se lasă două, trei zile acolo, până când pisica se obișnuiește cu acel loc.

Pasul doi, cercul se pune pe vas

Pisica va căuta nisipul care se afla lângă vas. Il va găsi și își va face nevoile, pentru prima dată, la toaletă. Da, pregatiți-vă pentru un moment emoționant!

Pasul trei, menținerea echilibrului

Ultimul cerc are rolul de a oferi echilibru pisicii. În câteva zile puteti renunța și la ultimul cerc, pentru că pisica știe acum tot ce trebuie să facă!

Uimitor, nu? Pentru a înțelege pe deplin cum funcționează ”Litter kwitter”, priviți videoclipul. NIMIC MAI SIMPLU!

 

 

Un singur comentariu

  1. De unde se poate comanda produsul ?

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.