685 Vizualizari

09 Feb, 2017 la 4:24 pm

Primul câine din lume care a zburat cu paraşuta, în Cartea Recordurilor Guinness

sursa foto - http://paramountgroup.com

Un câine extrem de inteligent, care a fost dresat în vederea combaterii braconajului african, a devenit primul câine din lume care a zburat cu paraşuta.

La sfârșitul anului trecut, ciobănescul german Arrow a fost recunoscut ca atare de echipa Cărţii Recordurilor Guinness după ce a zburat pentru prima oară cu paraşuta în cadrul unui antrenament destinat combaterii braconajului, de la baza militară Rustenburg, aflată în apropierea Pretoriei, capitala administrativă a Africii de Sud.sursa foto – http://germistoncitynews.co.za

Potrivit Rador, dresorul patrupedului, Henry Holsthyzen, de la Grupul Antibraconaj al Academiei K9, a asistat cu mândrie la eveniment, alături de Arrow, pe care l-a antrenat în acest scop încă de la naştere. Câinele, în vârstă de doi ani, a fost special selecţionat din cauza temperamentului său blând, iar cu timpul a învăţat să coboare din elicopter pe frânghie, împreună cu dresorul lui.

Arrow se numără printre cei 200 de câini dresaţi special de compania de apărare şi aerospaţială a Academiei K9, care produce avioane, blindate, vase de război şi drone pentru guverne din întreaga lume.

Ti-a placut articolul? Aboneaza-te la newsletter-ul AnimalZoo

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*