1566 Vizualizari

18 Mai, 2017 la 2:25 pm

Povestea lui Tony te va IMPRESIONA până la lacrimi. Dovada incontestabilă de loialitate din partea lui, pentru stăpânul său, a uimit toată lumea!

Povestea lui Tony te va impresiona până la lacrimi. Dovada incontestabilă de loialitate din partea lui, pentru stăpânul său, a uimit toată lumea!

Faceți cunoștință cu Tony, cățelul loial, care a dat cea mai mare dovada de fidelitate si iubire față de stăpânul său. Momentul a impresionat o lume întreagă și au devenit virale pe internet după ce: stăpânul său a căzut de la 6 metri pe trotuarul din beton când a încercat să taie un copac și până la venirea ambulanței a stat nemișcat pe trupul celui mai bun prieten.

Mai mult, în timp ce medicii îi acordau primul ajutor, câinele nu s-a dat jos de pe stăpânul lui și a rămas cu el până la ducerea lui la spital. Cei prezenți la fața locului au au rămas surprinși de reacția animalului și l-au fotografiat. Stăpânul lui Tony a povestit pentru un ziar local că Câinele a fost adoptat

„Într-o zi, l-am văzut pe stradă și l-am adoptat, i-am dat dragoste, mâncare și face parte din familia noastră. Pentru mine este ca un fiu. În mod clar, dragostea este reciprocă”, a declarat Hueche.Mai jos puteți vedea pozele de la incident, imagini care vă vor face să lăcrimați.

ANIMAL ZOO VĂ RECOMANDĂ:

LOIALITATE: De mai bine de un an de zile, un caine isi asteapta stapanul, care a murit, infruntand temperaturi sub zero grade!

Iubitorii de animale il numesc „Siberian Hachiko”

LOIALITATE: De mai bine de un an de zile, un caine isi asteapta stapanul, care a murit, infruntand temperaturi sub zero grade!

Nu a vrut sa-l lase singur, nici chiar in spital

Cainele Mahe, singurul prieten loial al unui copil cu autism

Ti-a placut articolul? Aboneaza-te la newsletter-ul AnimalZoo

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*