1651 Vizualizari

18 Mai, 2017 la 2:25 pm

Povestea lui Tony te va IMPRESIONA până la lacrimi. Dovada incontestabilă de loialitate din partea lui, pentru stăpânul său, a uimit toată lumea!

Povestea lui Tony te va impresiona până la lacrimi. Dovada incontestabilă de loialitate din partea lui, pentru stăpânul său, a uimit toată lumea!

Faceți cunoștință cu Tony, cățelul loial, care a dat cea mai mare dovada de fidelitate si iubire față de stăpânul său. Momentul a impresionat o lume întreagă și au devenit virale pe internet după ce: stăpânul său a căzut de la 6 metri pe trotuarul din beton când a încercat să taie un copac și până la venirea ambulanței a stat nemișcat pe trupul celui mai bun prieten.

Mai mult, în timp ce medicii îi acordau primul ajutor, câinele nu s-a dat jos de pe stăpânul lui și a rămas cu el până la ducerea lui la spital. Cei prezenți la fața locului au au rămas surprinși de reacția animalului și l-au fotografiat. Stăpânul lui Tony a povestit pentru un ziar local că Câinele a fost adoptat

“Într-o zi, l-am văzut pe stradă și l-am adoptat, i-am dat dragoste, mâncare și face parte din familia noastră. Pentru mine este ca un fiu. În mod clar, dragostea este reciprocă”, a declarat Hueche.

Mai jos puteți vedea pozele de la incident, imagini care vă vor face să lăcrimați.

ANIMAL ZOO VĂ RECOMANDĂ:

LOIALITATE: De mai bine de un an de zile, un caine isi asteapta stapanul, care a murit, infruntand temperaturi sub zero grade!

Iubitorii de animale il numesc “Siberian Hachiko”

LOIALITATE: De mai bine de un an de zile, un caine isi asteapta stapanul, care a murit, infruntand temperaturi sub zero grade!

Nu a vrut sa-l lase singur, nici chiar in spital

Cainele Mahe, singurul prieten loial al unui copil cu autism

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*