205 Vizualizari

15 sept., 2016 la 2:10 pm

Porumbelul Toady “vorbește” cu vocea lui Smiley

sursa foto - http://www.bestmusic.ro

Este vorba despre un dublaj de film...

Smiley va debuta în dublajul de animaţie din 23 septembrie, atunci când publicul îl va putea auzi la cinema, împrumutându-i vocea porumbelului Toady în noul film de animaţie “Berzele/Storks”, regizat de Nicholas Stoller şi Doug Sweetland, o animaţie marca Warner Bros Pictures şi Warner Animation Group.

sursa foto - http://www.hahahaproduction.com

sursa foto – http://www.hahahaproduction.com

”Personajul meu e un porumbel care lucrează în organizaţia berzelor şi e foarte băgăcios. El ca porumbel vrea să fie acceptat de către berze … ca fiind o barză. (…) E prima oară când dublez un personaj de desene animate. E foarte greu să îţi dai seama că e vocea mea în desene pentru că a fost nevoie să caut o tonalitate care să se potrivească cu faţa porumbelului şi pe care a trebuit să o şi păstrez pe toată durata desenului”, a explicar, potrivit Mediafax, Andrei Tiberiu Maria alias Smiley.

Animația ”Berzele” va fi disponibilă în cinematografele din toată ţara şi în versiunea dublată în limba română.

Berzele aduc bebeluşii la părinţi…sau cel puţin aşa făceau. Acum livrează colete pentru compania globală Cornerstore. Junior, cea mai silitoare barză din companie, urmează să fie promovat când, din greşeală, activează maşina de făcut bebeluşi, aducând pe lume o fetiţă absolut adorabilă. Disperat să livreze mica minune înainte să afle şeful de eroare, Junior pleacă într-o expediţie neautorizată alături de prietenul său Tulip, singurul om de pe Muntele Berzelor. Călătoria iniţiatică nu va duce doar la întregirea unei familii, ci le va ajuta pe berze să revină la adevărata lor misiune pe Pământ.

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.