3713 Vizualizari

20 mart., 2017 la 4:38 pm

O poveste adorabilă: Schimbare radicală pentru un cățel ce a fost adoptat în Anglia!

O poveste adorabilă: Schimbare radicală a unui cățel din adăpost după ce a fost adoptat! Din păcate  tot mai mulţi câini ajung să trăiască pe străzi. Singuri, însetaţi, înfometaţi, vulnerabili, răniţi şi speriaţi aceştia bat în fiecare zi în lung şi în lat asfaltul rece în speranţa că vor găsi calea potrivită către o viaţă mai bună.

Asociaţia de salvare a animalelor „Howl of a Dog” a avut parte de o minunată experienţă după ce unul dintre patrupezii pe care îi găzduia a fost adoptat de o familie de englezi. După ce noii stăpâni i-au oferit acestuia o altă viață, voluntarii au decis să popularizeze în mediul virtual imagini şi filmuleţe cu simpaticul animăluţ, potrivit livebiz.ro.

Fermecaţi de această poveste şi alţi oameni au luat legătura cu voluntarii acestei asociaţii şi au făcut toate demersurile necesare pentru a lua acasă alţi patrupezi fără stăpân. Acest lucru le-a uşurat enorm misiunea oamenilor minunaţi care lucrează sub cupola acestei organizaţii, întrucât ei au avut apoi posibilitatea de a salva şi alţi patrupezi de pe străzi.

Acest filmuleț ne prezintă poveştile mai multor căţei care au primit o nouă şansă la viaţă atunci când au fost adoptați de familii iubitoare de animale.

POVEȘTI SIMILARE

Poveste pentru scenariu de film! Un episod palpitant din viața lui Sage

Poveste pentru scenariu de film! Un episod palpitant din viața lui Sage
Poveste sfâșietoare: Hachiko, câinele care și-a așteptat stăpanul aproape un deceniu, a murit pe 8 martie 1935

O poveste IMPRESIONANTĂ a unui motan chinuit! Iată dovada că totul este POSIBIL |Galerie FOTO

Un singur comentariu

  1. Felicitări ptr, acești oameni minunați !

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.