6768 Vizualizari

04 Oct, 2013 la 2:44 pm

O jurnalistă a trăit un moment PENIBIL într-un adăpost pentru câini. VIDEO

Subiectul câinilor fără stăpân continuă să fie la mare căutare, astfel că o reporteriţă a mers într-un adăpost pentru maidanezi cu scopul de a realiza un material. Ce a păţit acolo depăşeşte, însă, orice imaginaţie.

O jurnalistă plecată pe teren pentru a realiza un reportaj despre câinii fără stăpân a vrut să filmeze şi într-unul din adăposturile construite pentru atât de hulitele patrupede. După ce a obţinut aprobarea administratorilor adăpostului, reportera a încercat să realizeze un stand-up chiar din mijlocul căţeilor, însă nu s-ar fi aşteptat niciun moment la ceea ce avea să se întâmple.
Unul dintre căţeii din preajmă a plăcut-o atât de tare pe tânăra jurnalistă încât a vrut să-şi marcheze teritoriul şi… a urinat pur şi simplu pe piciorul acesteia. Reacţia blondei, tăiată, desigur, la montaj, a ajuns pe YouTube, unde strânge mii şi mii de vizualizări şi comentarii.

 
sursa: rtv.net

 

Tags:

8 Comentarii

  1. Ce voce de tutun si alcool?! Ce accect nasol are, de unde vine fata asta? La ce post este asta reporter?

  2. moarte pentru moarte

  3. dan loha spune:

    un mesaj pentru presa din romania :))) facem ceva pe stirile voastre :)) cainii au fost sinceri intotdeauna :))

  4. Pana si animalele se pi*a pe jurnalistii romani.

  5. cainele a marcat teritoriul si revendica propietatea nu stim ce era caine sau catea

  6. Nu huleste nimeni animalele dar pur si simplu nu mai poti merge in siguranta printr-un oras, daca ar fi fost stana nu ma deranja dar asa trebuie sa se faca ceva , si eu am trei caini acasa dar asta nu inseamna ca nu sunt de acord.
    Trebuie sa nu mai fim asa disperati si sa cautam solutii nu doar sa facem acuze , sa pupam cainii in bot si apoi sa plecam linistiti la mall.

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*