864 Vizualizari

08 Noi, 2017 la 10:05 am

O faptă bună ce se putea transforma într-o tragedie: „Încă îmi tremură sufletul şi-mi bubuie inima de parcă …” VIDEO

O faptă bună ce se putea transforma într-o tragedie: „Încă îmi tremură sufletul şi-mi bubuie inima de parcă …”

Pe pagina oficială de socializare a celor de la Kola Kariola a fost postat un clip în care şoferul unei maşini încalcă regulile de circulaţie pe o şosea care duce spre Bucuresti, potrivit promotor.ro.

În descrierea postării bărbatul afirmă: „Inca imi tremura sufletul si-mi bubuie inima de parca vrea sa-mi iasa din piept. Am fost la un pas sa vad cu ochii mei o tragedie…”

Încălcarea liniei continue, pe un pod, în curbă, este o imprudenţă care se putea termina cu „o tragedie”.

„Inca imi tremura sufletul si-mi bubuie inima de parca vrea sa-mi iasa din piept. Am fost la un pas sa vad cu ochii mei o tragedie. Dupa ce am facut live-ul de dimineata, am fugit la adapost sa iau o catelusa sa o duc la sterilizat. Cand veneam spre Bucuresti, pe podul de la Pusnicu un pui de caine alerga dezorientat pe mijlocul drumului printre masini. Am reusit sa intorc la capatul podului, am pornit telefonul ca sa vedeti si voi ce vad si eu si ma rugam la Dzeu sa-l gasesc intreg si nestrivit de vreo masina. Slava Domnului era viu si nu era unul, erau 4!!!!! 4 pui care alergau disperati spre mine, schelalaind, parca sa-mi ceara ajutorul. Acum sunt toti in siguranta, i-am luat in masina si mergem la cabinet. Revin cu poze, poate gasim solutii pentru ei….nu am efectiv unde sa-i duc.”

Inca imi tremura sufletul si-mi bubuie inima de parca vrea sa-mi iasa din piept. Am fost la un pas sa vad cu ochii mei o tragedie. Dupa ce am facut live-ul de dimineata, am fugit la adapost sa iau o catelusa sa o duc la sterilizat. Cand veneam spre Bucuresti, pe podul de la Pusnicu un pui de caine alerga dezorientat pe mijlocul drumului printre masini. Am reusit sa intorc la capatul podului, am pornit telefonul ca sa vedeti si voi ce vad si eu si ma rugam la Dzeu sa-l gasesc intreg si nestrivit de vreo masina. Slava Domnului era viu si nu era unul, erau 4!!!!! 4 pui care alergau disperati spre mine, schelalaind, parca sa-mi ceara ajutorul. Acum sunt toti in siguranta, i-am luat in masina si mergem la cabinet. Revin cu poze, poate gasim solutii pentru ei….nu am efectiv unde sa-i duc :(

Posted by Kola Kariola on 5 Noiembrie 2017

ANIMAL ZOO VĂ RECOMANDĂ SĂ CITIȚI ȘI:

Două SUFLETE RĂTĂCITE au mare nevoie de ajutor

Două SUFLETE RĂTĂCITE au mare nevoie de ajutor
08 Noi, 2017 la 9:59 amModifica

Nu vă fie teamă de ”LUPUL CEL RĂU”! Acum e domesticit

Îmblânzirea bestiei – Lupul Cehoslovac

Nu vă fie teamă de ”LUPUL CEL RĂU”! Acum e domesticit
08 Noi, 2017 la 9:59 amModifica

Imaginea zilei! Dragostea de mamă este la fel și la oameni și la animale! VIDEO

Imaginea zilei! Dragostea de mamă este la fel și la oameni și la animale! VIDEO
08 Noi, 2017 la 9:13 amModifica

 

 

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*