644 Vizualizari

22 aug., 2016 la 12:00 pm

Nord-coreenii sunt îndemnaţi să-şi mănânce câinii!

sursa foto - http://news.asiantown.net

Partidul vorbește despre carnea de cîine ca despre ”alimentul minune”

 

Coreea de Nord, la cârma căreia se află dictatorul comunist Kim Jong-un, încurajează poporul lihnit să-şi potolească foamea cu carne de câine care ar avea, potrivit propagandei de partid, mai multe vitamine decât cea de pui, vită, porc sau raţă.

Potrivit evz.ro, o campanie în acest sens ar fi fost demarată pe DPRK Today, versiunea nord-coreeană a Youtube-ului, unde carnea de câine este prezentată drept alimentul tradiţional al vigurosului popor nord-coreean, cu beneficii extraordinare pentru stomac şi intestine, scrie publicaţia The Korea Times, citată de Daily Mail.

Înainte de fi pus să sfârâie în tigaie, cel mai bun prieten al omului trebuie omorât în bătaie pentru că numai astfel consumatorul va avea în farfurie o carne fragedă, mai scrie canalul nord-coreean mai sus menţionat. Se pare că ls Pyongyang s-ar fi redeschis deja un restaurant renumit pe vremuri pentru carnea de câine deosebit de gustoasă pe care o oferea clienţilor săi, cu ajutorul unei reţete secrete de frăgezire.

Sinistra viziune a vecinilor de la nord a provocat stupoare şi revoltă în Coreea de Sud, mai mulţi activişti pentru drepturile animalelor protestând împotriva acestor apucături barbare.

De asemenea, un post de radio nord-coreean descrie friptura din carne de câine – dangogi – drept “cel mai bun medicament”. O vorbă din bătrâni spune ”o singură felie de dangogi pe zi ţine doctorul departe de casă”.

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.