1047 Vizualizari

19 oct., 2017 la 5:23 pm

MESAJUL PUTERNIC al unui cunoscut SALVATOR: ”Nu știu ce sa vă mai arăt ca sa vă umplu sufletele de bucurie…” / VIDEO

MESAJUL PUTERNIC al unui cunoscut SALVATOR: ”Nu știu ce sa vă mai arăt ca sa vă umplu sufletele de bucurie”

Tot mai des întâlnim pe reţelele de socializare, astfel de mesaje, din partea celui care a ales să-și petreacă viața alături de animale. De această dată, Marius Chirca a scris un mesaj extrem de emoționant la adresa romțnilor care l-au ajutat până acum. 

”Nu stiu ce sa va mai arat ca sa va umplu sufletele de bucurie, nu stiu cum sa fac sa va multumesc pentru sprijinul pe care mi-l acordati….usor, usor, cu ajutorul vostru platim din restantele pe care le-am adunat in cursul anului. Daca lucrurile vor decurge in continuare asa, indraznesc sa cred ca incepand cu martie 2018 vom putea reincepe amenajarile la adapost din punctul in care m-am oprit acum si o voi face cu mult curaj pentru ca ma pot baza pe sustinerea voastra….vreau sa salvez mult, mult mai mult decat am facut-o pana acum.
La adapost sunt conditii bune pentru animale, dar nu am sa ma opresc pana cand acel loc nu va corespunde visurilor mele”.

[En] [Ro]I don't know what else I can show you so I can fill your souls with happines, I don't know how to keep thanking you for all the support you're giving us. Slowly, with your help, we manage to pay all of our debts that we gathered througout the year. If everything keeps going this way, I might be able to start working on making the shelter better starting with March 2018, because I know that I can count on your help! I want to save a lot of lives, more than I've been saving so far.At the shelter the conditions for the animals are good, but I won't stop until the shelter matches the shelter of my dreams :)www.asociatiakolakariola.comNu stiu ce sa va mai arat ca sa va umplu sufletele de bucurie, nu stiu cum sa fac sa va multumesc pentru sprijinul pe care mi-l acordati….usor, usor, cu ajutorul vostru platim din restantele pe care le-am adunat in cursul anului. Daca lucrurile vor decurge in continuare asa, indraznesc sa cred ca incepand cu martie 2018 vom putea reincepe amenajarile la adapost din punctul in care m-am oprit acum si o voi face cu mult curaj pentru ca ma pot baza pe sustinerea voastra….vreau sa salvez mult, mult mai mult decat am facut-o pana acum. La adapost sunt conditii bune pentru animale, dar nu am sa ma opresc pana cand acel loc nu va corespunde visurilor mele :)www.asociatiakolakariola.com

Posted by Kola Kariola on 17 Octombrie 2017

Sursă foto: arhivă

ANIMAL ZOO VĂ RECOMANDĂ SĂ CITIȚI ȘI:

 

Legătura EMOȚIONANTĂ dintre OAMENII STRĂZII și ANIMALELE lor de companie

Legătura EMOȚIONANTĂ dintre OAMENII STRĂZII și ANIMALELE lor de companie
19 Oct, 2017 la 4:43 pmModifica

Te-ai fi gândit vreodată că un cățel orb poate fi îngrijit de o pisică? | VIDEO

 Povestea lor a emoţionat internetul şi în cel mai scurt timp a ajuns viral pe internet

Te-ai fi gândit vreodată că un cățel orb poate fi îngrijit de o pisică? | VIDEO
19 Oct, 2017 la 4:13 pmModifica

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

X