69 Vizualizari

09 dec., 2016 la 9:17 am

La Antipa, în week-end

Sâmbătă, 10 decembrie, Muzeul Național de Istorie Naturală “Grigore Antipa” și Uninvented Kids invită la o nouă serie de întâlniri cu Dodi și Roni, începând cu ora 11.00, în Sala Multimedia a Muzeului.

Cercetători ai Muzeului Antipa și păpușile de tip “Muppets” își dau întâlnire cu preșcolarii și micii școlari la conferința intitulată “Ssst! Noapte bună! Ne vedem la primăvară!”, pentru a descoperi împreună cum își petrec iarna bursucul, marmota, ariciul și prietenii lor.

Conferința “Ssst! Noapte bună! Ne vedem la primăvară! ” are, de anul acesta, o structură nouă: în prima parte a întâlnirii, copiii vor afla lucruri interesante despre somnoroșii pădurilor, urmând ca, în a doua parte, să-și pună la încercare atenția și memoria printr-o serie de jocuri și ghicitori realizate sub forma teatrului de umbre, informează un comunicat al Muzeului Antipa.

Taxa de participare este de 15 lei pentru un copil. Adulții beneficiază de intrare gratuită. Înscrierea participanților se poate face în limita a 70 de locuri pe e-mail: info@antipa.ro.

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

X