1742 Vizualizari

07 Oct, 2016 la 12:35 pm

Invatati copiii sa iubeasca animalele! O pisicuta a fost mutilata de cativa copii din Talmaciu…

foto - http://www.turnulsfatului.ro

Turnusfatului.ro relateaza, zilele acestea, povestea unui pui de pisica, desfigurat de cativa elevi de la scoala din Talmaciu, judetul Sibiu. Acestia au prins micuta felina, dupa care i-au scos dintii si i-au rupt maxilarul. Cazul a ajuns in grija Asociatiei Animal Life din Sibiu, pisicuta primind tratamente si fiind acum in siguranta dupa trauma pe care a suferit-o. Conducerea scolii a anuntat ca va lua masuri.

“Pisica a fost prinsa de niste copii care au tinut-o, i-au pus o creanga in gura, i-au strans boticul in timp ce tinea creanga si au tras cu putere. Astfel i-au rupt maxilarul si i-au scos cativa dinti. Cazul ne-a fost semnalat de o doamna invatatoare si pisica a fost preluata acum de o femeie de serviciu. Noi i-am ajutat si am dus pisica la veterinar, unde a primit tratamente, iar acum se reface. Probabil va ramane cu urmari, insa isi va reveni”, a explicat, pentru Turnul Sfatului Larisa Rosian, reprezentantul Animal Life.

Conducerea Scolii din Talmaciu spune ca a aflat de caz, chiar daca el nu s-a petrecut in curtea scolii, copiii aflandu-se in afara orelor de curs.

“Nu se pune problema sa trecem cu vederea o asemenea fapta, conducerea scolii cu siguranta va lua in discutie situatia si vedem daca se vor impune masuri”, a declarat, pentru sursa citata anterior, Elena Tinta, director adjunct al Grupului Scolar Economic “Johannes Lebel” din Talmaciu.

Un singur comentariu

  1. De acord, daca o faci chiar tu.

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*