556 Vizualizari

19 Ian, 2016 la 1:10 pm

Intr-o moschee din Istanbul, credinciosii se roaga alaturi de pisici

Vechea Moschee Aziz Mahmut Hüdayi din Istanbul este deschisa nu numai credinciosilor, ci si pisicilor fara stapan, idee inedita, care i-a adus o considerabila popularitate pe internet initiatorului ei, imamul Mustafa Efe, scrie Huffington Post, preluat de Agerpres.

cats1

In aprilie 2015, el a descoperit ca o pisica isi facuse culcus in impunatoarea cladire si-a anuntat pe enoriasi ca ii asteapta o surpriza la rugaciunea de vineri.

cats2Mai tarziu, el a decis sa acorde adapost mai multor feline pe timpul iernii, dupa cum a relatat cotidianul „Daily Sabah”, publicand si fotografii ale patrupedelor comod asezate pe covor, intre credinciosi. Apoi, ziarul a difuzat si o inregistrare video in care se vede o pisica instalata impreuna cu puii ei in zona in care predica imamul in fiecare vineri.

cats3

Mustafa Efe a postat de internet numeroase fotografii cu pisicile din Moscheea Aziz Mahmut Hüdayi, situata intr-o zona plina de istorie a orasului de pe malul Bosforului. Din imagini rezulta fara tagada ca si credinciosii agreeaza felinele si se bucura de compania lor.

Ti-a placut articolul? Aboneaza-te la newsletter-ul AnimalZoo

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*