5847 Vizualizari

12 Ian, 2018 la 5:59 pm

INEXPLICABIL! Specii diferite, staturi diferite, și totuși PRIETENI

INEXPLICABIL! Cu toții știm că prietenia adevărată nu cunoaște limite. Dar admirația de apropiere dintre două animale  a înduioșat inimile iubitorilor de animale din întreaga lume.

Mulți oameni au văzut probabil filmul de animație “The Fox and the Hound”, unde o vulpe și un câine de vânătoare devin cei mai buni prieteni. Se pare că nu mai este doar o poveste ficțională! Această pereche inseparabilă este una reală.

Cățelul Tinni locuiește în Norvegia cu proprietarul său, fotograful Torgeir Berge, iar acesta a imortalizat câteva cadre foto emoționante cu ajutorul aparatului de fotografiat.

Faptul că cele două animale fac parte din specii diferite, nu le-a împiedicat să-și arate afecțiunea unul față de celălalt. Se joacă ori de câte ori au ocazia. Această relație a generat o enigmă, mai exact, cine a făcut primul pasul, câinele sau vulpea?

Văzând-o pe Tinni și pe Snusen, Berge a devenit un critic puternic al industriei blănurilor, unde vulpile sunt capturate și ucise pentru blană.

“Vulpile și câinii au comportamente și personalități asemănătoare. Îmi dau lacrimile, gândindu-mă la milioanele  de exemplare ținute în captivitate în așteptarea unicei sentințe”, a scrie Torgeir Berge, pe pagina personală de socializare.

“Sunt sigur că nici Snusen, nici Tinni nu ar fi fost fericite dacă ar fi trăit într-o crescătorie de animale în vederea recoltării blănurilor. Mă tem de acest gând”, a continuat el.

Din fericire Snusen se bucură de libertate. Atât ea, cât și prietenul său Tinni, au spațiu suficient pentru a alerga și a descoperi lucruri noi în pădurile norvegiene, potrivit theanimalbible.net.

Ce imagini minunate! Prietenia vine într-adevăr în multe forme diferite. Distribuiți acest articol tuturor prietenilor voștri dacă v-au făcut fericiți!

ANIMAL ZOO VĂ RECOMANDĂ SĂCITIȚI ȘI: 

Educația câinelui este ASEMĂNĂTOARE cu cea a copilului? Iată ce spune un specialist

Educația câinelui este ASEMĂNĂTOARE cu cea a copilului? Iată ce spune un specialist
03 Noi, 2017 la 12:29 pmModifica

Faceți cunoștință cu Nord, câine polițist din România, care lucrează pentru echipa de căutare și salvare

Un singur comentariu

  1. MATOESCU spune:

    vulpea pledeaza :not guilty

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*