1354 Vizualizari

30 Aug, 2017 la 4:10 pm

Incredibila povestea care îți taie RĂSUFLAREA! VIDEO

Incredibila povestea care îți taie RĂSUFLAREA! Duminica aceasta, la ora 10.00, Gillian Parker şi soţul ei, Phillip, au fost anunţaţi că în zona Noii Teritoriului din Texas a fost emisă ordonanţă de evacuare obligatorie datorită uraganului Harvey.

Apelul a luat-o pe doamna Parkers prin surprindere, datorită furtunii ce ameninţa sud-estul statului american Texas. Împreună cu fiica lor de 16 ani, Allison Parker, şi bunicul ei de 81 de ani, Sylvia Parker, încerca să împacheteze cele necesare pentru patru adulţi şi cei trei câini, pentru a se pune în siguranţă.
Gonind în mare viteză spre autostrada, Parkers s-a lovit de câteva obstacole de-a lungul drumului. Una din cele două maşini cu care plecase la drum s-a inundat.

Într-un final spre miezul nopţii, au ajuns la singurul hotel deschis pe care l-au găsit în drumul lor. La recepţie Parkers a primit o veste dură din partea personalului de la hotel, aceştia nu au permis accesul în incinta a celor trei câini – Arrow, Wiggum și Buttercup.

“E ridicol şi scandalos”, spune Gillian, în vârstă de 47 de ani, oamenilor. “Această este cea mai mare inundaţie din ultimii ani. Cele trei ieşiri spre autostrada sunt blocate, autorităţile scot oamenii din casele lor şi câinii noştri nu sunt în siguranţă?

Ea spune că a încercat să rezolve problemele cu conducerea hotelului, cerându-i să aducă animalele ei de companie în camera lor de hotel. Dar conducerea locală a refuzat, citând politică hotelului de a nu permite cazarea animalelor în hotelul lor.

Persoanele autorizate din cadrul companiei i-au spus lui Gillian că nu pot face nimic pentru a schimbă regulă, deoarece locaţia este o franciză. Pentru că toate hotelurile erau rezervate şi nicăieri altundeva nu putea merge, Parkers nu avea de ales decât să rămână. Așadar, căţeii ai rămas în maşina parcată din faţă hotelului.
Nu sunt niciodată singuri, spune Gillian. Ea şi soţul ei, Phillip, fac cu schimbul pentru a stă în maşină cu câinii în orice moment, chiar peste noapte. Allison chiar dacă este doar un copil a ajutat şi el. În condiţiile în care apele continuau să creasa şi drurile se închideau, au continuat să rmână în maşină cu riscul de a rămâne fără carburant.

Furtună a ajuns în cele mai mari oraşe din Texas – inclusiv Houston, Austin, San Antonio şi Louisiana, rezultând decese şi răniți, potrivit ultimelor rapoarte.

ANIMAL ZOO VĂ RECOMANDĂ:

Aligatorii crescuți în captivitate ar putea evada în urma inundațiilor din Texas

Aligatorii crescuți în captivitate ar putea evada în urma inundațiilor din Texas
30 Aug, 2017 la 11:51 amModifica

IMAGINI TERIFIANTE! Furtuna tropicală Harvey a făcut VICTIME și printre ANIMALE! FOTO-VIDEO

IMAGINI TERIFIANTE! Furtuna tropicală Harvey a făcut VICTIME și printre ANIMALE! FOTO-VIDEO
30 Aug, 2017 la 11:18 amModifica

Cum preiau ANIMALELE trasaturile oamenilor. Uite ce spun specialiștii

Cum preiau ANIMALELE trasaturile oamenilor. Uite ce spun specialiștii
30 Aug, 2017 la 9:59 amModifica

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*