1862 Vizualizari

27 oct., 2017 la 9:39 am

UPDATE – Încă un CAZ DE CRUZIME îngrozește opinia publică din Romania. Află MOTIVUL HALUCINANT pentru care un bătrân și-a legat câinele de calea ferată!

O postare pe Facebook cu privire la bătrânul care și-a legat câinele de calea ferată pe motiv că „s-a săturat de el”, distribuită de cei de la MDPA, Miscarea Dreptate pentru Animale, a devenit viral în mediul virtual și a provocat furie în rândul oamenilor care salvează zilnic vietăți.

Update 15.00 –  În urma sesizărilor, s-a deschis dosar penal bărbatul care și-a legat câinele de calea ferată la Podoleni, Neamț. Polițiștii roagă cetățenii să nu mai trimiteți sesizări la poliție pe această speță, deoarece cazul este tratat cu maximă seriozitate de organele de cercetare.

Recent, un tânăr din Podoleni, Județul Neamț, a fost martorul unei scene șocante. Vieru Constantin, un localnic trecut bine de prima tinerețe, și-a legat câinele de calea ferată pe motiv că s-a saturat de el.

Cei de la MDPA nu vor trece nepăsători peste acest gest de cruzime chiar dacă bietul câine a fost salvat de tânărul martor care l-a dezlegat cu puțin timp înainte să treacă trenul.

„Cum se poate ca un domn în vârstă din comuna Podoleni să lege un câine de calea ferată, cu motivul că s-a săturat de acesta… Nu se poate face nimic în acest caz??? Este revoltător să faci un asemenea lucru inuman… Important este că am avut timp să eliberez acel câine înainte să vină trenul…. Dar acest fapt ar trebui sa fie pedepsit…”, este mesajul tânărului martor postat pe grupul de socializare, împreună cu fotografiile de mai jos.

Cel mai probabil urmează să se depună o sesizare la IPJ Neamt la adresa de mail:

cabinet@nt.politiaromana.ro
________________________
Domnule Comandant,

Subsemnatul/a……..domiciliat in……prin prezenta va sesizez fapta de cruzime asupra animalelor petrecuta in data de 26.10.2017 in Comuna Podoleni, Judetul Neamt.
Numitul Vieru Constantin si-a legat cainele de calea ferata cu un lant, cu intentia de a fi ucis pentru ca “s-a saturat de el”. Fapta lui este un act de cruzime asupra animalelor si reprezinta infractiune conform art. 25 din Legea 205/2004.
Va solicit sa luati masurile legale.

ANIMAL ZOO VĂ RECOMANDĂ SĂ CITIȚI ȘI:

Comportamentul ciudat al câinelui şi explicaţia lui: De ce “clanțăne” din dinți? De ce suge anumite obiecte? VIDEO

Comportamentul ciudat al câinelui şi explicaţia lui: De ce “clanțăne” din dinți? De ce suge anumite obiecte? VIDEO
27 Oct, 2017 la 8:59 amModifica

Împreună putem SALVA! Primarul oneștiului a luat o DECIZIE ULUITOARE în cazul câinilor fără stăpân

Împreună putem SALVA! Primarul oneștiului a luat o DECIZIE ULUITOARE în cazul câinilor fără stăpân
26 Oct, 2017 la 3:03 pmModifica

Ce înseamnă când patrupedul tău are urechile pleoștite?

Ce înseamnă când patrupedul tău are urechile pleoștite?
26 Oct, 2017 la 2:17 pmModifica

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

X