1158 Vizualizari

23 Oct, 2017 la 3:41 pm

Încă o DOVADĂ de PRIETENIE neobișnuită. Au ajuns chiar și CELEBRITĂȚI pe internet.!

Încă o DOVADĂ de PRIETENIE neobișnuită. Au înduioșat inimile iubitorilor de animale din toată lumea și au ajuns celebrități pe internet.

Dacă mai aveam nevoie de încă o dovadă, ei bine, prietenia dintre două animale animale din specii diferite, vine de la Laura, un porcușor simpatic, și un pui de pisică drăgălaș, pe nume Marina. Cele două s-au împrietenit instant, iar acum sunt nedespărțite. Laura și Marina se răsfață, mănâncă de zor și cresc frumos împreună. Au ajuns chiar și celebrități pe internet.

O prietenie neobișnuită s-a format între două animale de la Interspecies Equality Sanctuary, din Santiago, Chile, relatează metro.co.uk.

Reprezentanții adăpostului de animale au scris pe rețeaua personală de socializare despre relația inedită creată între un porc și o pisică, iar internauții s-au îndrăgostit instant de cele două animăluțe:

„De când a ajuns aici, Laura a fost îngrijită cu multă dragoste, așa cum merită un copil. Ea s-a împrietenit foarte tare cu pisicuța Marina, demostrând că, atunci când vine vorba de relații de prietenie și respect, nu contează specia din care facem parte”.

ANIMAL ZOO VĂ RECOMANDĂ SĂ CITIȚI ȘI:

Kovu vrea să fie iubit! Cine-l ia ACASĂ?

Kovu vrea să fie iubit! Cine-l ia ACASĂ?
23 Oct, 2017 la 1:55 pmModifica

Marius Chirca, ANUNȚ IMPORTANT pentru toți DEȚINĂTORII de animale

Marius Chirca, ANUNȚ IMPORTANT pentru toți DEȚINĂTORII de animale
23 Oct, 2017 la 1:26 pmModifica

ALERTĂ în România! Oameni atacați de URS

ALERTĂ în România! Oameni atacați de URS
23 Oct, 2017 la 11:45 amModifica

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*