168 Vizualizari

11 Apr, 2016 la 7:39 pm

In Tokio, o noua moda: savurezi o cafea buna, langa un ARICI!

Japonezii vor sa “spele” imaginea “neprietenoasa” pe care ariciul o are uneori, din cauza tepilor din dotare!!! Asa ca, potrivit gandul.info, care citeaza ca sursa The Guardian, pentru acei locuitori ai orasului Tokio, care doresc sa-si petreaca timpul in compania acestor animale, exista acum o alternativa foarte buna – cafeneaua tematica cu… arici.

Asadar, cafenelele tematice cu pisici, caini, iepuri sau chiar serpi sunt deja insuficiente, japonezii avand acum la dispozitie si…teposii!!!

Pentru o taxa de doar 9 euro in timpul saptamanii si 12 euro in zilele de sarbatoare, orice doritor se poate juca timp de o ora cu un arici sau il poate avea companie la o cafea.

“Toti acesti arici sunt foarte prietenosi, desi unii te mai si inteapa”, a declarat Anna Cheung, o micuta vizitatoare britanica de doar 11 ani.

“Am vrut sa aratam oamenilor farmecul aricilor, care dau adesea impresia ca sunt greu de manevrat”, a spus, potrivit sursei mentionate anterior, Mizuki Murata, vanzatoare la cafeneaua “Harry”, care mai lucreaza si la o cafenea cu iepuri. Aceasta povesteste ca ideea a avut un imens succes, clientii stand adesea chiar si la coada.

“Cel mai dragut lucru pe care poti sa-l faci in legatura cu aricii e sa-i faci la un moment dat sa se deschida in fata ta si sa-si arate fata”, a mai spus Mizuki.

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*