621 Vizualizari

22 feb., 2017 la 9:11 am

Imagini EXTREM DE RARE surprinse într-un Parc Național din România. Un animal RAR văzut de oameni, filmat într-o pădure. VIDEO

Imagini extrem de rare au fost surprinse într-un Parc Național din România. Un animal rar văzut de oameni, a fost surprins de camerele de monitorizare într-o pădure din Parcul Naţional Semenic – Cheile Caraşului, din Caraş-Severin.

Conform Romsilva, cel mai discret animal a fost filmat de camerele de monitorizare instalate în parc pentru monitorizare:“Râsul este unul dintre cele mai discrete animale, fiind rar văzut de oameni. Fauna sălbatică este atent monitorizată de specialiştii Romsilva”, au scris reprezentanţii instituţiei pe Facebook, citaţi de Mediafax.

Romsilva a postat, pe reţeaua de socializare, un filmuleţ de 40 de secunde în care poate fi urmărit râsul surprins în pădurea din Caraş-Severin.

Potrivit reprezentanților de la Romsilva, râsul este cea mai mare felină din fauna sălbatică a României și este răspândit în zona pădurilor de munte. România trebuie să fie mândră pentru că cea mai mare densitate de râşi din Europa se află la noi în țară, aproximativ 1.300 de exemplare.

Tags:

,

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

X