6605 Vizualizari

21 Aug, 2017 la 12:43 pm

Fosta soție a lui Columbeanu și animalele ei de companie! GALERIE FOTO

Fosta soție a lui Columbeanu a găsit alinare în compania animalelor! Vedetele au o mulțime de facilități care să le bucure viața în fiecare zi, dar de multe ori ele se simt perfect și în compania animalelor de companie. Este și cazul Monicăi Gabor, fosta soție a omului de afaceri Irinel Columbeanu, pentru că de aproximativ patru ani în viața ei au apărut trei animale de companie.

Dacă te uiți pe pagina personală de socializare a fotomodelului, te vei emoționa și atunci vei înțelege cât de mult iubește animalele. Când are timp, ea se fotografiază alături de ele și apoi le postează pe Facebook.

Mutată de câțiva ani în America, Monica Gabor, în vârstă de 29 de ani, trăiește o viață de lux în Malibu, dar în afară de bani și faimă, recunoștinta din privirea celor trei animale de companie o face să uite de dorul de fiica ei ce o macină crunt. Monica trăiește înconjurată de două pisici, Fifi și Coco, pe care le răsfață, și un cățel, pe care de asemenea îl adoră.

Vă reamintim că în 2013, Monica Gabor s-a lăsat fotografiată în timp ce îmbrățișa o oaie și apoi a publicat imaginea pe contul ei de Facebook. Fanii sperau atunci că Moni să renunțe la accesoriile din piele și blană.

Sursă foto: Facebook

ANIMAL ZOO VĂ RECOMANDĂ:

EXCLUSIV ANIMAL ZOO! Povestea lui Mollie! Cățelușa salvată din România, vedetă în Anglia I GALERIE FOTO-VIDEO

EXCLUSIV ANIMAL ZOO! Povestea lui Mollie! Cățelușa salvată din România, vedetă în Anglia I GALERIE FOTO-VIDEO
12 Apr, 2017 la 11:52 amModifica

Olli, VEDETA unui show din Anglia! Milioane de oameni s-au AMUZAT TERIBIL

Olli, VEDETA unui show din Anglia! Milioane de oameni s-au AMUZAT TERIBIL
15 Mar, 2017 la 4:50 pmModifica

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*