4445 Vizualizari

13 Ian, 2018 la 8:59 am

Evolutia unui CĂȚEL care a ÎNVINS moartea! Povestea lui MIRU a înduioșat o lume întreagă! VIDEO EMOȚIONANT

Evolutia unui CĂȚEL care a ÎNVINS moartea! Centrul de adopții Kola Kariola a publicat pe pagina lor de Facebook povestea unui cățel adoptat, iubit și adorat, Miru.

Acesta este un cățel fără stăpân care a fost lovit de o mașină, undeva în Târgoviște. Marcat de suferinţa prin care a trecut, angajații de la centru de adopțiesunt fericiți că acest simpatic cățel care părea ca nu are nicio șansa de adoptie, un catel extrem de traumatizat, pe care nici nu se putea pune mana ca urla de frica, acum este un catel fericit, la casa lui. Miru a devenit un cățel puternic, suferinţa l-a întărit și a învins moartea.

”Ca sa nu zica Miri Plesea ca sunt rau, am un catel care ii poarta numele.
Bine, ca sa nu zica nici ca sunt bun, o sa reamintesc pe scurt povestea lui Miru, catelusul lovit de masina undeva in Targoviste. In momentul in care mi-a fost semnalat cazul lui, am apelat la Cristina Paun din Targoviste sa il ajute. Ea nu era atunci in Romania, catelul a fost dus in final la o clinica din Targoviste de unde l-am preluat ulterior, avand nevoie de investigatii si analize, plus ca starea lui era inca critica. Ei, asa s-a simtit calcata pe bataturi Miri Plesea, ca am luat eu in grija catelul care acum ii poarta numele.
De fapt nu asta este important acum, important este ca un catel, care a invins moartea, care parea ca nu are nicio sansa de adoptie, un catel extrem de traumatizat, pe care nici nu se putea puna mana ca urla de frica, acum este un catel fericit, la casa lui. Ce l-a ajutat? Preluarea lui in foster. Iar ulterior, Andreea Ganescu, cea care l-a preluat in foster, s-a indragostit de el si l-a trecut pe numele ei.
El este Miru Ganescu, iar video arata evolutia unui catelus care a invins moartea, traumele si frica si a cunoscut dragostea.
Miri, ura nu salveaza nimic!”

EVZ MONDEN VĂ RECOMANDĂ SĂ CITIȚI ȘI:

Previziunile unie FELINE profet: Pisica anunță o iarnă…

Previziunile unie FELINE profet: Pisica anunță o iarnă…
04 Dec, 2017 la 10:59 amModifica

Cum a fost SALVATĂ o femeie de un CÂINE MAIDANEZ din mâinile unui hoț. Imaginile s-au viralizat în toată lumea! VIDEO

Cum a fost SALVATĂ o femeie de un CÂINE MAIDANEZ din mâinile unui hoț. Imaginile s-au viralizat în toată lumea! VIDEO
04 Dec, 2017 la 9:59 amModifica

El testează mancarea de caini! Si nu doar o gusta, ci mananca pe saturate!

“Dacă tu nu ai mânca-o, de ce ar face-o câinele tău?”

El testează mancarea de caini! Si nu doar o gusta, ci mananca pe saturate!
04 Dec, 2017 la 8:59 amModifica

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*