360 Vizualizari

08 Iun, 2016 la 3:15 pm

Euro 2016: Leul de mare Watson „a prezis” ca Franta invinge Romania

sursa foto: www.digisport.ro

La ultimele turnee finale, indiferent ca a fost vorba despre Cupa Mondiala sau Campionatul European, a devenit o traditie sa existe un animal prezicator. Totul a inceput cu celebrul Paul, caracatita care a uimit o lume intreaga in 2010, in timpul CM din Africa de Sud, cand a prezis corect toate rezultatele.

La Euro 2016, potrivit digisport.ro, animalul prezicator este un leu de mare pe nume Watson. Acesta s-a remarcat deja in timpul Cupei Mondiale din Brazilia, de acum doi ani, cand a ghicit toate rezultatele Frantei, mai putin cel din sferturile de finala, cu Germania.

Inainte de meciul de deschidere de editia din acet an a Euro, care va avea loc vineri, intre Franta şi Romania, Watson a fost pus din nou pus la treaba.Leul de mare, care a devenit vedeta gradinii zoologice din Amneville dupa „prestatiile” de la Cupa Mondiala din 2014, a prezis ca Franta va caştiga in fata „tricolorilor” pe Stade de France. Dintre cele trei lazi frigorifice care i s-au pus in fata, Watson a ales-o pe cea in care se afla steagul gazdei turneului.

AICI il puteti vedea pe Watson, in plina….”predictie”!!!

Ti-a placut articolul? Aboneaza-te la newsletter-ul AnimalZoo

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*