517 Vizualizari

20 Sep, 2017 la 10:58 am

De ce trebuie să mergi cu PISICA în lesă? Informații EXPLOZIVE

Iubitorii de animale știu foarte bine că felinelor le place la nebunie să petreacă mult timp în aer liber, ascultând ciripitul păsărelelor și mirosind iarba proaspăt tunsă, etc. Iar pentru a le acorda un plus de siguranță, este indicat să le plimbăm în lesă, o activitate ce poate duce la întărirea legăturii dintre ele și stăpâni.

Iată câteva sfaturi pentru cei care vor să își plimbe pisica în aer liber, oferite de Sherry Woodard, un consultant renumit în materie de comportament al animalelor, pentru Huffington Post.

Pisicile, animăluțele care îți trezesc emoții pozitive,  își pot folosi mult mai mult creierul atunci când sunt în aer liber. „Felina gândește mai mult la felul în care își poate folosi corpul, este mai deșteaptă și implicată”, spune Woodard.

pisica-lesaDându-li-se posibilitatea să exploreze împrejurimile, blănoasele devin mai încrezătoare în viața lor de zi cu zi: „O mulțime de pisici suferă de lipsă de încredere, dar o dobândesc odată ce exersează mersul în lesă”, explică Woodard.

Nu toate pisicile se acomodează cu mersul în lesă – Iar asta este nu este o problemă majoră. Dacă o pisică nu prezintă niciun fel de interes în explorarea împrejurimilor, decizia trebuie să îi fie respectată.

Pisicile au nevoie mai întâi de antrenament pentru a vă asigura că totul este în regulă. Woodard sugerează să lăsați lesa la îndemâna pisicii în casă, pentru a se putea juca cu ea, așa încât să nu îi fie teamă de aceasta. Apoi, puneți pisica în lesă dar asigurați-vă că aceasta este bine prinsă, iar felina se simte confortabil. Apoi lăsați pisica să poarte lesa în casă, pentru a se acomoda cu ceva în jurul corpului.

Woodard sugerează să îi oferiți mici atenții atunci când încercați să îi puneți lesa, cum ar fi o lingură de mâncărică cu sos, pentru a îi distrage atenția.

ANIMAL ZOO VĂ RECOMANDĂ SĂ CITIȚI ȘI

Lucruri pe care NU le știai despre GHEARELE PISICII. Forma de SECERĂ aduce un avantaj

Lucruri pe care NU le știai despre GHEARELE PISICII. Forma de SECERĂ aduce un avantaj
22 Aug, 2017 la 9:58 amModifica

Pisici care au fost ÎNȚEPATE DE ALBINE! Prima te va face să râzi în hohote

Pisici care au fost ÎNȚEPATE DE ALBINE! Prima te va face să râzi în hohote
18 Aug, 2017 la 4:10 pmModifica

Astăzi este Ziua Internațională a Pisicilor Negre!

Astăzi este Ziua Internațională a Pisicilor Negre!
17 Aug, 2017 la 11:24 amModifica

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*