2790 Vizualizari

07 iul., 2017 la 2:39 pm

Cruzime FĂRĂ LIMITE pentru animale: O cățelușă a fost găsită legată și băgată într-un sac

Cruzime FĂRĂ LIMITE pentru animale: O cățelușă a fost găsită legată și băgată într-un sac!

Opinia publică din România este scandalizată după ce o cățelușă a fost descoperit, pe marginea unui drum, a fost găsită legată și băgată într-un sac. Cățelușa, se presupune, victima unei agresiuni venite din partea unui om fără pic de suflet.

Recent, Daniela Săndoiu, o iubitoare și protectoare a animalelor de pe Valea Slănicului, Buzău, a postat pe rețeaua personală de socializare câteva fotografiile cu o căşeluşă maltratată şi abandonată. Internauții au propus o petiţie online pentru pedepsirea vinovatului.

”Vreau sa transmit pe aceasta cale conducatorului autoturismului marca dacia break negru cu nr de inmatriculare BZ-21-COD, ca sacul pe care l-a aruncat pe strada Balastierei din comuna Sapoca, judetul Buzau, ESTE LA MINE!!!!! In sac, oameni buni, era această amărâta cațelușă cu toate cele 4 picioare strâns legate cu o sfoara de rafie din aceea cu care se leaga balotii si ca are o taietura urata la gat,probabil de la lantul cu care a fost legata pana sa fie abandonata!!! Vreau sa va spun ca a fost abandonata de un barbat si o femeie din comuna Sapoca! Marea mea rugaminte la voi, cei care ma urmariti este sa na ajutati sa facem o petitie online unde sa cerem sa se faca ancheta pentru aflarea conducatorului auto si acesta sa fie pedepsit conform legii!!!”, este mesajul postat de Săndoiu Daniela.  

Petiţia online intitulată ”Catelusa, aruncata din masina ,intr-un sac!” Pedeapsa, conform legii! a fost lansată pe 30 iunie şi a strâns în mai puţin de 24 de ore peste 3.700 de semnături şi numeroase mesaje de susţinere a demersului.

”Semnez cu speranţa stopării barbariilor şi pedepsirii celor ce le fac!”, a scris Adriana Ţiclea pe site-ul petitieonline.com.

Conformn legii 205/2004 de protecţie a animalelor, cel care a maltratat căţelul poate fi acuzat de rele tratamente aplicate animalelor.

ANIMAL ZOO VĂ RECOMANDĂ:

Cruzime fără limite! Un cățel a fost descoperit cu botul legat

Cruzime fără limite! Un cățel a fost descoperit cu botul legat
24 Mai, 2017 la 12:40 pmModifica

CRUZIME INCREDIBILĂ! L-a legat de copac și i-a luat viața în cel mai sălbatic mod I FOTO

CRUZIME INCREDIBILĂ! L-a legat de copac și i-a luat viața în cel mai sălbatic mod I FOTO
26 Apr, 2017 la 4:36 pmModifica

Cruzimea față de animale va fi pedepsită. Uite câți ani va sta după gratii o persoană care va ucidere fără drept sau va maltrata o vietate

Cruzimea față de animale va fi pedepsită. Uite câți ani va sta după gratii o persoană care va ucidere fără drept sau va maltrata o vietate
26 Apr, 2017 la 2:35 pmModifica

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.