2892 Vizualizari

12 Iul, 2013 la 11:34 am

Comedianul Adam Sandler a fost atacat de un ghepard! Nu e o glumă! A avut nevoie de îngrijiri medicale VIDEO

Adam Sandler (46 de ani) a fost într-o vizită în Africa şi a vrut să vadă cu ochii lui cum decurge viaţa de zi cu zi într-o junglă. Un ghepard se pare că nu-l consideră pe actor foarte amuzant si a vrut sa/l transforme intr-o mica gustare!

“M-au lăsat să mă dau jos din maşină şi să mă plimb printre lei, asigurându-mă că totul e OK. M-au lăsat în rezervaţia unui ghepard şi mi-au spus că îi pot da să bea apă din palmele mele. Şi… Priviţi ce s-a întâmplat!”, a spus Sandler în platoul emisiunii “Late Show with David Letterman”.

 

“M-a salvat o femeie! Mi-a spus că ea şi ghepardul sunt cei mai buni prieteni, ea chiar doarme cu acel ghepard în pat în fiecare noapte, jur! Dar se pare ca nu i-a plăcut de mine. Se spune că nu trebuie să te apleci în faţa lor…”, a explicat Adam Sandler.“Prietenii mei, după ce au văzut filmarea, au spus că am fost foarte calm şi am tratat problema impecabil, dar realitatea e că în acea zi aveam gâtul înţepenit. În momentul în care a sărit ghepardul pe mine mi-am spus doar <<auu, gâtul!>>, deci dacă vroia să mă mănânce, eu nu aveam nicio intenţie de a riposta, pentru că eram înţepenit”, a mai povestit actorul, amuzându-se.

Dupa tot acest incident, Adam a declarat ca nu ii poarta pica ghepardului si ca adora natura in continuare. Mai mult, actorul e bucuros ca a avut parte de o experienta deosebita care a fost surprinsa si de camera video.

Ti-a placut articolul? Aboneaza-te la newsletter-ul AnimalZoo

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*