713 Vizualizari

04 Sep, 2017 la 9:58 am

Change și povestea lui de viață UIMITOARE: ”A trait într-un an cât alții în cinci!

Change, un cățel superb ce are nevoie urgentă de un nou prieten! Ce fac oamenii când cineva drag are nevoie de îngrijiri medicale? Merg imediat la medic! Ce faceți când o persoană cade pe stradă și are nevoie de ajutor? Îl ajutați sau chemați un specialist să facă asta! Dar ce faceți când vedeți animale abandonate pe stradă? Le lăsați să moară, le luați acasă  sau apelați la o Asociație Pentru Protecția Animalelor?

Trebuie să știți că și în România există, clinici, padocuri, asociații, centre speciale pentru adopții și, mai mult, iubitori de animale care au acasă grijă de suflete salvate de ei de pe străzi.

Așadar, nu treceți nepăsători pe lângă ele, Animal Zoo vă roagă să nu mai abandonați animale și să adoptați!

Chance are nevoie urgentă de un nou prieten:

”Chance este un caine superb, cu o poveste de viata uimitoare. A trait intr-un an, caci asta este varsta lui, cat altii in 5. Niciodata nu voi inceta sa sper in sansa lui, in omul care va veni intr-o zi si va spune: acesta este cainele perfect pentru mine si familia mea. 
Pentru unii Chance poate parea un caine cu probleme, dar nu este asa. Este un caine normal, care isi iubeste familia si isi apara casa. Nu are incredere in oamenii straini (de ce oare?) dar este foarte atasat de membrii familiei,, accepta alti caini si se intelege bine cu pisicile. Este perfect educat pentru viata in casa, dar are nevoie de spatiu sa isi consume energia.
Se cauta familie responsabila in care sa fie tratat ca un membru al familiei. Nu sunati, daca nu indepliniti conditiile.
Contact: Ioana Sotir 0745 396 327 Bucuresti”, a fost mesajul postat pe Facebook de Ioana.

Start again…never give up!Chance este un caine de poveste, cu o poveste de viata uimitoare. A trait intr-un an, caci asta este varsta lui, cat altii in 5. Niciodata nu voi inceta sa sper in sansa lui, in omul care va veni intr-o zi si va spune: acesta este cainele perfect pentru mine si familia mea. Pentru unii Chance poate parea un caine cu probleme, dar nu este asa. Este un caine normal, care isi iubeste familia si isi apara casa. Nu are incredere in oamenii straini (de ce oare?) dar este foarte atasat de membrii familiei,, accepta alti caini si se intelege bine cu pisicile. Este perfect educat pentru viata in casa, dar are nevoie de spatiu sa isi consume energia.Se cauta familie responsabila in care sa fie tratat ca un membru al familiei. Nu sunati, daca nu indepliniti conditiile.Contact; Ioana Sotir 0745 396 327 Bucuresti.

Posted by Ioana Sotir on 28 August 2017

ANIMAL ZOO VĂ RECOMANDĂ:

Cuplul Macron a adoptat un câine. Uite ce nume i-au dat patrupedului, un metis de labrador și grifon

Cuplul Macron a adoptat un câine. Uite ce nume i-au dat patrupedului, un metis de labrador și grifon
29 Aug, 2017 la 11:37 amModifica

Cel mai dramatic caz la care Asociația Pieces of Heaven a intervenit până acum

Cel mai dramatic caz la care Asociația Pieces of Heaven a intervenit până acum
29 Aug, 2017 la 10:58 amModifica

MOMENT UNIC pentru un salvator de animale cunoscut. Nu va uita NICIODATĂ reacția unui cățel: ”Rămăsesem singur în parc…cu un ochi râdeam și cu altul plângeam……”

MOMENT UNIC pentru un salvator de animale cunoscut. Nu va uita NICIODATĂ reacția unui cățel: ”Rămăsesem singur în parc…cu un ochi râdeam și cu altul plângeam……”
29 Aug, 2017 la 9:58 amModifica

Un singur comentariu

  1. Cristina spune:

    Ma faceti sa zambesc oameni buni , cand spuneti : ce facem cand vedem pe strada un om cazut ? Va spun ce se face in Bucuresti . de parca nu ati stii si voi . Se trece mai departe nepasator . Lumea aici in capitala asta a Romaniei , nu se baga . Aici lumea este altfel fata de cei din alte orase , ale tarii . Asa ca ce vorbiti voi de animale ? Poate ori fii si cazuri de oameni milosi dar rar , foarte rar .
    Ma plimbam azi cu catelusa mea , pe langa un parc , printre blocuri . In parc , un catel care sta mai mult cu cei care strang (in zadar ) , gunoaiele . Catelul se odihnea tolanit la soare . Ce a facut femeia , la gonit , la usuit , vezi Doamne ca era nociv pentru doi copii din parc (parculet ). In sinea mea (ba chiar cu voce tare -nu m-a auzit insa ) , i-am zis ceva de “bine ” Cu drag , Cristina .

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*