1416 Vizualizari

10 nov., 2017 la 2:01 pm

Ce s-a întâmplat cu Paddles, vedetă mondială care a întrerupt convorbirea telefonică dintre premierului neozeelandez și Donald Trump

Ce s-a întâmplat cu Paddles, vedetă mondială care a întrerupt convorbirea telefonică dintre premierului neozeelandez și Donald Trump!

Recent, Jacinda Ardern, șefa guvernului Noii Zeelande, a anunțat pe o rețea de socializare că “prima pisică a țării”, care a devenit celebră pe Twitter, a murit după ce a fost călcată de o mașină.

“Toți cei care ați pierdut vreodată un animal de companie știți cât de triști ne simțim”, a scris pe Facebook Jacinda Ardern. “Paddles a fost foarte iubită și nu doar de noi. Le mulțumim tuturor pentru gândurile bune”, a adăugat ea.

Paddles a ajuns rapid vedetă mondială, deoarece, la câteva zile după ce Ardern a devenit prim-ministru, felina alb-roșcată și-a făcut intrarea în social media cu propriul său cont de Twitter.

Pisica a devenit celebră și pentru faptul că a întrerupt prima convorbire a premierului neozeelandez cu președintele american, Donald Trump. Partenerul lui Ardern, Clarke Gayford, a declarat pentru The Spinoff: “A sărit pe scaun lângă Jacinda și a început să miaune pentru a-și anunța prezența”.

Prietenii și fanii lui Paddles de pe Twitter au început să-i aducă omagii fostei “prime pisici” a Noii Zeelande, potrivit dcnews.ro.

ANIMAL ZOO VĂ RECOMANDĂ SĂ CITIȚI ȘI:

Un cunoscut realizator de televiziune cere ajutorul interauților: ”AJUTAȚI-NE SĂ-L GĂSIM!”

sursa foto: dqweds.blogspot.ro
10 Noi, 2017 la 1:25 pmModifica

ȘOCANT. Au vrut să fie cu un pas mai aproape de ”PERFECȚIUNE”, dar uite ce a ieșit

ȘOCANT. Au vrut să fie cu un pas mai aproape de ”PERFECȚIUNE”, dar uite ce a ieșit
10 Noi, 2017 la 12:58 pmModifica

Cel mai ȘOCANT concurs de FOTOGRAFIE și-a aflat câștigătorul! Imaginea pe care nu o vei UITA NICIODATĂ

Cel mai ȘOCANT concurs de FOTOGRAFIE și-a aflat câștigătorul! Imaginea pe care nu o vei UITA NICIODATĂ
10 Noi, 2017 la 12:19 pmModifica

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

X