402 Vizualizari

06 Apr, 2016 la 5:13 pm

Ce nu fac unii pentru animale? O testoasa de 90 de ani a primit o pereche de roti, dupa ce si-a pierdut piciorusele anterioare

In timp ce Doamna T. hiberna, iarna trecuta, la venerabila varsta de aproape 90 de ani, a fost atacata de un sobolan ce a incercat sa intre in carapacea ei, ranind-o destul de tare. Jude Ryder, stapana Doamnei T, a fost terifiata cand a vazut ce s-a intamplat, asa ca a sarit imediat in ajutorul micutei sale companioane.

Din nefericire, ranile provocate de sobolan au fost destul de grave, astfel ca broasca a ramas fara piciorusele din fata.

Baiatul lui Jude Ryder, inginer mecanic de profesie, a venit atunci cu o idee: i-a construit Doamnei T un sistem locomotor alcatuit din doua roti, redandu-i broastei mobilitatea necesara pentru a duce viata normala multi ani de acum inainte…„Am facut-o sa mearga din nou si nu doar atat: parca are un sistem turbo la picioarele ei. Doamna T este inca tanara. Ar mai putea trai cel putin 50 de ani. Rotile vor mai trebui, insa, schimbate, din cand in cand”, spune, potrivit One Green Planet, Dale, baiatul lui Jude.

Ti-a placut articolul? Aboneaza-te la newsletter-ul AnimalZoo

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*