1898 Vizualizari

19 apr., 2017 la 3:53 pm

Caz șocant în Marea Britanie. Cățelul a ajuns pe mâna medicilor veterinari într-o stare de șoc. L-a luat şi l-a îngrijit

Caz șocant în Marea Britanie. Cățelul abandonat a ajuns pe mâna medicilor veterinari într-o stare de șoc. L-a luat şi l-a îngrijit, iar acum este iubit de stăpânul lui.

Câțelul Kelsey rătăcea pe străzile unui oraş din Marea Britanie. Starea lui era atât de rea, încât medicii veterinari spun că ar fi murit dacă ar mai fi rămas câteva zile fără tratament.

Câinele era slăbit, avea răni deschise, iar blană îi căzuse aproape în întregime. Din această cauza pielea lui se inflamase pe tot corpul.

Câțiva medici veterinari de la o clinică de specialitate au făcut tot ce le-a stat în putință pentru a-i salva viața. După câteva luni de tratament, câinele și-a revenit, iar acum Kelsey este de nerecunosut şi se află în compania unei familii iubitoare de animale, potrivit kanald.ro.

ANIMAL ZOO VĂ RECOMANDĂ:

”ACIDENTUL LUI, NOROCUL LUI”! Animal Zoo vă prezintă POVESTEA CUTREMURĂTOARE a unui câine găsit într-un cimitir

Atenție, imagini care vă pot afecta emoțional!

”ACIDENTUL LUI, NOROCUL LUI”! Animal Zoo vă prezintă POVESTEA CUTREMURĂTOARE a unui câine găsit într-un cimitir

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*

* Accept ca numele si adresa de email furnizate de mine sa fie folosite pentru a participa la sectiunile de comentarii din paginile animalzoo.ro

 

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.