2073 Vizualizari

09 Iun, 2017 la 11:53 am

Câine preluat de hingheri și UCIS la jumătate de oră după capturare

VREM DREPTATE PENTRU ACEST SUFLET! NU NE VOM DA BĂTUŢI!!

Câine preluat de hingheri și ucis la jumătate de oră după capturare. România este, fără îndoială, o țară plină de surprize, care întristează an de an iubitorii de animale. Chiar dacă edilii au promis de nenumărate ori că nu se vor eutanasia câinii sănătoși la Piatra-Neamț, ci doar cazurile terminale de câini cu boli incurabile, bătrâni sau agresivi, ei bine, s-au reluat aceste proceduri într-un adăpost public.

În urmă cu câteva ore, pe pagina de socializare Salvăm Cățeii a fost postat un strigăt de ajutor pentru salvarea unui cățel cu râie găsit de o persoană în curtea Spitalului Județean de Urgență din Piatra-Neamț.

Așadar, după câteva ore de la semnalarea cazului, hingherii au ajuns la fața locului și au preluat cățelul. Cei de la Asociația Prieten Credincios s-au oferit să acorde asistență medicală specializată acestui câine, motiv pentru care la ora 14.00 s-a aflat în fața adăpostului, dar din păcate au ajuns prea târziu,  la ora 13.30 câinele era deja eutanasiat, spun reprezentanții Salubritas.

”Mulţi dintre voi cunoaşteţi acest căţel, aflat în incinta spitaului judeţean Neamţ. Ei bine, în caz că nu îl mai găsiţi, în cursul zilei de astăzi a fost eutanisiat. Salvatoarea noastră, a găsit o soluţie pentru el, urmând să plece la o clinică. O persoană din incită spitalului, a anunţat-o pe doamna şi i-a spus că hingherii l-au capturat. Doamna l-a sunat pe medicul veterinar al adăpostului, spunându-i că va pleca la clinică astăzi 08.06.2017. Surpriză, surpriză! Câinele nici măcar nu a ajuns în adăpost! A fost eutanasiat imediat după capturare!  Cum a reuşit acesta să ajungă din Bicaz în Piatră în 30 de minute, să îl evalueze şi să îl şi eutanasieze? Motivul pentru care a fost eutanasiat, este că avea scabie, denumită şi râie. Dragii noştri, am avut mulţi câini cu scabie în adăpost şi sunt vii. Ce chestie! Deci, se poate trata cu doar nişte pastile! O săptămâna întreagă s-a chinuit doamna să îl salveze, că hingherii să îl omoare. Gândiţi-va, dacă nu a fost medicul veterinar cu substanţă, cum a fost omorât!
TU, stăpânul care ţi-ai abandonat câinele, nu te poţi numi om! Ţi-ai abandonat prietenul exact atunci când avea cea mai mare nevoie de ţine! Aşa să ţi se întâmple şi ţie! VREM DREPTATE PENTRU ACEST SUFLET! NU NE VOM DA BĂTUŢI!! , au scris pe pagina de socializare cei de la Salvăm Cățeii.

 

Potrivit ziarpiatraneamt.ro, Tatiana Ciucanu, director al Salubritas, societatea care gestionează serviciul de ecarisaj din Piatra-Neamț, a confirmat situația câinelui adus în adăpost și eutanasiat în aceeași zi.

Multi dintre voi cunoasteti acest catel, aflat in incinta spitaului judetean Neamt. Ei bine, in caz ca nu il mai gasiti,…

Posted by Salvăm Cățeii on 8 Iunie 2017

ANIMAL ZOO VĂ RECOMANDĂ:

Află povestea celei mai triste vietăți din lume. A fost abandonată de două ori și riscă să fie eutanasiată

Află povestea celei mai triste vietăți din lume. A fost abandonată de două ori și riscă să fie eutanasiată
12 Mai, 2017 la 9:58 amModifica

ASPA: În 2016 au fost capturați 4.000 de câini; 2.000 au fost adoptați, iar 1.000 eutanasiați

ASPA: În 2016 au fost capturați 4.000 de câini; 2.000 au fost adoptați, iar 1.000 eutanasiați
23 Ian, 2017 la 2:15 pmModifica

Cea mai depresiva pisica din lume a fost adoptata cu o zi inainte de a fi eutanasiata!

Cum s-a imbunatatit starea ei?

foto - http://www.boredpanda.com
18 Noi, 2016 la 10:08 amModifica

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*