109 Vizualizari

16 Apr, 2016 la 1:42 pm

Bietul de el: un cimpanzeu decis sa nu se intoarca la Zoo

Chacha este un cimpanzeu care a fugit dintr-o gradina zoologica din Nordul Japoniei. Animalul a incercat cu disperare sa evite capturarea sa si a urcat pe un stalp electric.

Cimpanzeul, de sex masculin, a fost dat in cautare la aproape doua ore dupa ce a disparut de la Gradina zoologica Yagiyama, din Sendai.

Imaginile video surprinse in momentul in care a fost gasit il arata pe Chacha cocotat in varful unui stalp electric. Cimpanzeul este agitat si tipa la muncitorii de la gradina zoologica, hotariti sa il prinda…Chiar si dupa ce a fost impuscat de o sageata cu sedativ, in spate, cimpanzeul tot a incercat cu disperare sa scape, atarnand de o linie de curent.

In cele din urma a cazut cu capul in jos pe o patura sustinuta de o duzina de muncitori. Din pacate insa, acestia nu au tinut bine patura si l-au scapat pe Chacha pe jos.

Oficialii gradinii zoologice au declarat pentru AFP ca animalul nu a fost ranit, dar ca se afla in recuperare dupa sedativele administrate. In prezent, gradina zoologica a inceput o ancheta cu privire la modul in care cimpanzeu a evadat.

Ti-a placut articolul? Aboneaza-te la newsletter-ul AnimalZoo

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*