2510 Vizualizari

20 Mar, 2017 la 1:33 pm

Asasina fără milă! Nu a dat nicio șansă la viață unor cățeluși. Știrea face ocolul lumii

Asasina fără milă! Nu a dat nicio șansă la viață unor cățeluși.

Locuitorii unui oraș din India sunt în stare de șoc. Pentru că un câine fără stăpân a îndrăznit să născă în fața casei sale, o femeie a decis să-i ucidă cei opt pui abia născuți, chiar în fața ochilor câțelușei.

În urma incidentului care a avut loc pe 15 martie, localnicii cer ca femeia să fie pedepsită, potrivit holidogtimes.com.

Femeia a mărturisit autorităților că a fost nemulțumită de faptul că această cățea a născut în fața casei sale și, cu sânge rece, a asasinat puii, strivindu-i practic cu pietre. Martorii povestesc cum câtelușa a încercat să ceară ajutor, plimbandu-se printre oameni.

Poliția locală a intrat pe fir iar femeia a fost arestata, însa a fost eliberată după ce și-a plătit cauțiunea. Această faptă constituie infractiune și se pedepseste cu închisoare de la 2 la 7 ani dacă va fi gasită vinovată.

ȘTIRI SIMILARE CE AU ÎNGROZIT TOATĂ LUMEA

Înca un CAZ DE CRUZIME față de animale abandonante îngrozește opinia publica din Romania
Vesti bune: cruzimea fata de animale ar putea fi pedepsita cu pana la 10 ani de inchisoare

Un singur comentariu

  1. Hoffmann Madalina spune:

    Biata de ea, cat trebuie sa fi suferit sa-si vada puiutii omorati. Cata lipsa de omenie. Ii doresc sa simta si femeia asemenea suferinta si sper sa primeasca pedeapsa maxima, sa aibe timp sa inteleaga atrocitatea faptei. Nu am cuvinte sa descriu ce simt. Imi pare rau din tot sufletul ca nu au avut o sansa la viata, ca altcineva a decis soarta lor, un biped incapabil de empatie si dragoste fata de orice forma de viata.

Comenteaza articolul

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

*